Wednesday, August 10, 2005

This is hardcore!


Després d'uns quants dies sense obrir el blog, d'un munt de bons concerts i de retrobaments inesperats amb vells amics.... Sembla que hagi passat una eternitat! i només hem canviat de mes, de juliol hem passat a Agost. Amb el nou mes sembla que tot hagi canviat, tot el que era melancolia i tristesa ara és alegria i festa. Es que m'he adonat que és estiu i l'hem de viure, disfrutar... Ja no veig els dies grisos sinó lluminosos. L'estiu, la calor, la platja, la música!!!!
I és que després d'escoltar a The Cure i a Nick Cave en directe es pot demanar més?
Sí, una platja paradisíaca a Ibiza i una passejada per formentera!!!!!!!!!!

Cançó del dia: Friday I'm in Love The Cure

3 comments:

Núria said...

Siii!!! i després d'Agost...Setembre i...després de cada dia ...ve la nit!! Endavant...sempre endavant! aixó si...mica en mica per no passar de llarg cap moment ni cap so... M'encanta la cançó del dia!!! ara mateix me la posaré per seguir bloggejant ;)
¿¡Has vist que tenim una nova blogger!?

aurangelica said...

Pasala genial en Ibiza!!!

Ojalá tengas un ....bon viatge! y que la pases molt bé!

Te hecho mucho de menos!!!! Y he trobat una pagina web de Barcelona, son tomas fotográficas geniales... me acuerdo mucho de todos ustedes. La dirección es www.barcelonaskyline.com ojalá te guste, yo me acuerdo mucho de ustedes y me encanta verla!!!!

Cuidate mucho, que lo pases fenomenal en Ibiza!!!

Saluditos desde México

Anonymous said...

hola srta. Kaktus, sóc en d.p.b. i fa una estona hem parlat pel msn...m'has donat l'adreça i he decidit entrar-hi i saludar-te...com veus...tot un Cavaller...