Monday, April 23, 2007

dia de la paraula!!!

No sé exactament quin és el nom indicat a aquest dia, simplement 23 d’abril, no cal ser dia de...per comprar una rosa, un llibre o per donar una volta per les rambles. Però sí que és cert que és un dia bonic per passejar, que la ciutat sembla un caos de gent i tothom va feliç, carregat de flors i llibres.

Aquest any pero hi ha 2 iniciatives noves que m’han semblat interessants:


-Apadrinar una paraula- Podeu apadrinar paraules en perill d’extinció tant en català com en castellà. Perquè no apadrinar paraules avui en dia que s’apadrina tot!


-L’altra és la retransmissió via Internet en directe del concert de Paco Ibañez al Liceu “Nos queda la palabra” avui a 21:30. Sabies paraules les de Paco Ibañez. Encara disposem del poder de la paraula i no ens callaran!!!

Així doncs, FELIÇ DIADA DE LES PARAULES!!!
Per celebrar-ho aquí teniu el dibuix fet per l’Aurora (amb el seu permís), una bona amiga Mexicana a qui encanta aquesta festa i cada any envia a tots els amics d’aquí la seva felicitació de st Jordi, de manera que estic associant ja una mica aquest dia amb mèxic, jaja.. això si que és internacionalització.

8 comments:

aurangelica said...

Molt bé!
Feliç diada de Sant Jordi!
Desde Mexico, envio muchos petonets y abrazos per tothom!!!
Y gracias!!!!
=)

Saluditos!

Revototal said...

Me encanta que relaciones el día del libro con el día de la palabra...porque al fin y al cabo sin palabras no habría libros...ni muchas otras cosas, claro...como frases u opiniones interesantes de muchas personas...En mi ciudad no se regala un libro y una rosa, pero espero que este día sirva para que la gente lea más y deje de lado muchas otras tonterías de las que ahora prefiero no hablar...

Anonymous said...

Feliç dia de Sant Jordi bonica :)

besets

nimue said...

avui ha sigut un gran dia! feliç Sant Jordi! Flors i paraules boniques cada dia! :)

stel said...

ahir el centre estava pleníssim, gent xafardejant, altres fent servir les roses d'espases per obrir-se pas entre la multitud, altres fent l'activitat que només fan un cop l'any, és a dir, comprar llibres jejjejej. El meu, si més no, va ser un sant jordi peculiar, prou entretingut, sip.
petonet
^^

Anonymous said...

felicidades queridas palabras!

Marede3 said...

Feliç dia de Sant Jordi, encara que atraçada! És un dia que m'encanta passejar, remenar, triar i comprar llibres! Bones iniciatives aquestes de les paraules, noles coneixia.
Ptons

toninicasanipasta said...

Jo també espero que t'ho hagis passat bé el dia de Sant Jordi, tot i que escric força tard... No tinc massa temps per a res, ara.
P tons!